Eten & Drinken

De allerbeste en meest verse Zeeuwse mosselen en oesters eet je in Yerseke.
Keuze genoeg, reserveer nu je tafel!

Oesterproeverij Pekaar

Zeeuwse delicatessen

www.homint.nl - Pekaar - Yerseke

Dé plek om te genieten van Zeeuwse heerlijkheden! In onze proeverij proef je de meest verse Zeeuwse oesters, mosselen & Oosterscheldekreeft. Maar ook voor garnalenkroketten, warm gerookte zalm, en tataki van tonijn en zalm bent u bij ons op het juiste adres. Geen visliefhebber? Ook dan hebben kunt u bij ons terecht. Ons terras biedt zomer én winter prachtig uitzicht bovenop de authentieke oesterputten, waar we de oesters rechtstreeks uithalen. Natuurlijk kunt u ook bij ons afhalen om thuis verder te genieten. Met heel veel passie, liefde en kennis laten wij u graag genieten op onze prachtige locatie!

Adres & Contact:
Oesterproeverij Pekaar
Havendijk 23
4401 NS Yerseke


+31 113 574 079

Case 4 Ice

Ambachtelijk schepijs

P66A9932

Case 4 Ice staat regelmatig met de ijsco kar op de Mossel & Oesterboulevard. Case4Ice heeft als visie om iedereen op elk moment tijdens werk of privé te kunnen laten genieten van een heerlijk Zeeuws ijsje op je eigen locatie. Case 4 Ice brengt heerlijk ambachtelijk schepijs bij u voor de deur! en dus ook op de Mossel&Oesterboulevard.

Adres & Contact:
Oesterproeverij Pekaar
Havendijk 23
4401 NS Yerseke


+31 113 574 079

Ambachtsheerlijkheid

Vers uit de zee

logomain

Bij Ambachtsheerlijkheid kunt u genieten van de lekkerste kibbeling (met friet), gemaakt van echte Kabeljauw of diverse broodjes met huis-gerookte paling of zalm, huisgemaakte salades en nog veel meer.

Adres & Contact:
Ambachtsheerlijkheid
Noordzandstraat 29
4401 CE Yerseke

 

+31 113 26 92 98

Echte bakker vroonland

Bakkerij

vroonland

Lekker bolussen, belegde broodjes, een kop koffie met een gebakje? Wij helpen u graag!

Adres & Contact:
Echte bakker vroonland
Kerkplein 2
4401 ED Yerseke

+31 13571494

Restaurant de Wijngaard

Visrestaurant

de wijngaard

Welkom bij Restaurant de Wijngaard. Bij ons kunt u terecht voor Lunch en Diner, maar u bent ook van harte welkom om een drankje te komen drinken op ons zonnig terras. Wij hebben een gezellig warm restaurant waar u ook kunt kiezen om privé te dineren in onze haardkamer of serre. De haardkamer is ideaal voor dineren met een grote groep, deze ruimte kan ook afgesloten worden. Mocht u interesse hebben om met een groep te komen eten vragen wij u wel van te voren even contact met ons op te nemen. Bij ons kunt u genieten van heerlijke vlees, vis, schaal-, en schelpdieren gerechten. Wij werken samen met onze lokale ondernemers. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons Restaurant! Team de Wijngaard

Adres & Contact:
Restaurant De Wijngaard
Wijngaardstraat 16
4401 GD  Yerseke

+31 (0) 113 571592
info@dewijngaardyerseke.nl

Taste culinair

Foodtruck

taste culinair

Een volledig gerenoveerde paardentrailer dient als uitgiftepunt voor de culinaire verwennerijen van Taste Culinair. Het werken met de meest verse producten op een moderne manier is het uitgangspunt van deze Zeeuwse cateraar. Nuchterheid, kwaliteit en professionaliteit. Dit is hun Zeeuwse karakter. Het enthousiaste team van Taste Culinair verwent gasten graag met heerlijke en unieke gerechten. Op de mosselboulevard worden vanuit de foodtruck diverse streetfoodgerechten geserveerd. Tijdens uw wandeling over de mosselboulevard kunt u een bezoekje aan de foodtruck van Taste Culinair eigenlijk niet overslaan... Proef de gerechten onder het genot van een drankje!

Adres & Contact:
Taste Culinair
Molendijkseweg 8b
4401 NM Yerseke

+31 (0) 113 574 100

Oesterij

Zeeuwse delicatessen

DSC05324

Breng een bezoek aan ons bedrijf en beleef hoe het er bij de bron en producent aan toegaat. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van schaal- en schelpdieren en leer alles over onze oesters. “Beleef, proef en ontdek het brongevoel” Tijdens uw bezoek heeft u een prachtig en uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Neem gerust contact met ons op en we maken met alle plezier een passend programma voor u!

Adres & Contact:
Oesterij
Havendijk 12
4401 NS Yerseke

info@oesterij.nl
+31 (0) 113 760 400

Theetuin Sequoiahof

Theetuin

DSC_1453

Een meer dan bijzondere theetuin, en uniek dagbestedingsproject, waarin alle zintuigen geprikkeld worden en de smaakpapillen aan het werk mogen! Theetuin Sequoiahof biedt een bloemrijke omgeving, waar mensen, en natuur elkaar ontmoeten. Laat u culinair verwennen met een heerlijke High Tea of ambachtelijk zelfgemaakt gebak, of maak een wandeling door onze prachtige siertuin.

Adres & Contact:
Theetuin Sequoiahof
Kanaalweg 79
4417 PA  VLAKE (Hansweert)

+ 31 (0) 113 820 301
theetuin@sequoiahof.nl

De Branding

Serveert puur natuur…

De Branding

Geniet van verse en eerlijke producten bij Restaurant De Branding. Wij serveren de beste visgerechten in het hart van Yerseke aan de Oosterschelde. Onze producten zijn puur natuur en onze schaal- en schelpdieren zijn een nationaal en internationaal begrip in Zeeland. We serveren seizoensgebonden producten die uit de beste streken van de wereld komen. Neem plaats in ons stijlvolle restaurant of geniet op ons dakterras. We verwelkomen u graag voor een gezellige lunch of uitgebreid diner in ons restaurant!

Adres & Contact:
Restaurant de Branding
Havendijk 50
4401 NS Yerseke

+31 113 571436
www.debranding.com