Mogelijk door...

De Mossel & Oesterboulevard is mede mogelijk gemaakt door verschillende partijen.

Mosselen. Zo uit Zeeland

Logo_Mosselen_Zo_uit_Zeeland kopie

Lekker genieten! Mosselen... een (h)eerlijke,zilte lekkernij uit Zeeland. Vol trots gevangen. Zo uit het water de pan in én op het bord! Mosselen kunnen altijd, als snelle maaltijd, als culinair hoogstandje en tijdens een gezellig mosselfeestje. De mosselsector uit zeeland wenst u veel smakelijke mossel-momenten!

Gemeente Reimerswaal

2CeMhWbe_400x400

De gemeente Reimerswaal is vernoemd naar de stad Reimerswaal; in de Middeleeuwen na Middelburg en Zierikzee de derde stad van Zeeland. Reimerswaal is letterlijk Zeeland op z'n smalst: een strook land tussen de Ooster- en Westerschelde. Daartussen: een snelweg, een spoorlijn en aan weerszijden twee belangrijke kanalen. De streek draagt de kleur van kerk en gemeenschap. Een leven tussen de Scheldes, van het land en van het water.

Provincie Zeeland

download

Het provinciebestuur zet in op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland. We benutten daarbij de strategische ligging in zee, tussen Rotterdam en Antwerpen. Ook kiezen we bewust voor de sectoren waar Zeeland sterk in is zoals de procesindustrie met biobased economy, de havens en logistiek, recreatie en toerisme, energie, landbouw en agro food, visserij en aquacultuur. Ook plattelandsontwikkeling en natuurherstel zijn onderwerpen waar het provinciebestuur aan werkt. Het bestuur wordt ondersteund door de provinciale organisatie onder leiding van de provinciesecretaris/directeur.

AQUAMOSSEL-TRITON

thumbnail_Foto Aqua-Triton

Denk aan Yerseke en je kan de geur van dampende pannen mosselen en kraakverse oesters al bijna ruiken. Met de Oosterschelde op steenworp afstand is dit de plek waar Jan en alleman geniet van al het lekkers uit de zee. En dat is precies waar het voor ons als mosselgigant en schaal- en schelpdierenspecialist om draait. Wij willen mensen laten zien én proeven hoeveel prachtige smaken onze zee kent. Met een ongekende passie zorgen wij ervoor dat onze internationale klantenkring van foodservice tot supermarkt wordt voorzien van producten van de allerbeste kwaliteit. Van de net genoemde mosselen en oesters tot kreeften, krabben en schelpen als vongole, coquilles, kokkels en scheermessen.

VISWINKEL AQUA-TRITON MOSSEL

thumbnail_Foto viswinkel

Ben jij dol op alles wat uit de zee komt? Dan ben je bij onze viswinkel aan de Korringaweg aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat onder andere uit schelp- en schaaldieren uit onze eigen productie, verse vis, rijkelijk belegde broodjes, mooie wijnen, ovenmaaltijden en unieke items voor op de eettafel of in de keuken. Allemaal met een culinair tintje, want dat is waar wij blij van worden. Loop je binnenkort gezellig binnen? Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te adviseren en volledig in de watten te leggen.

Prins & Dingemanse

foto voorkant

Vijf generaties vakmanschap & passie voor zeevruchten! Prins & Dingemanse maakt deel uit van Roem van Yerseke B.V. en is gevestigd te Yerseke, van oudsher het centrum van de schelpdierkweek in Nederland. Sinds 1880 zijn wij één van de pioniers in de oester- en mosselkweek. Onze jarenlange ervaring in respectvol omgaan met pure natuurproducten is terug te vinden in onze manier van werken en in de kwaliteit van een breed assortiment uiteenlopende producten.

W&A Fish

Logo W&A Fish

Het vertrouwde adres voor verse vis, schaal- en schlpdieren, diepgevroren vis voor horeca en grootverbruik.

World of Oysters BV

Afbeelding1

Als familiebedrijf zijn wij sinds 1906 actief in de schelpdierenkweek met een reputatie van kwaliteit, hard werken en respect voor de natuur en de gebieden waarin we werken. We zijn gevestigd in Yerseke waar we onze oesters kweken, oogsten en delen met de wereld. Tijdens ontmoetingen met andere kwekers over de hele wereld en bezoeken aan prachtige regio's en oesterkwekerijen, zagen we dezelfde toewijding voor dit mooie product en een grote variëteit in kweektechnieken, soorten, smaken en vleespercentages. Deze reizen hebben geleid tot de start van onze samenwerking, een selectie van unieke kwekers en families: World of Oysters. Een samenwerking die wordt gekenmerkt door enthousiasme voor het werken met de natuur en een passie voor oesters.

Adri & Zoon

Mosselen

Dagelijks werken we samen met mensen die de liefde voor de zee met ons delen. Meer dan 30 jaar geleden begon Adri Bruijnooge Sr. met de handel in Zeeuwse mosselen. Nog steeds is onze liefde voor producten uit de wateren van Zeeland groot. Wij verhandelen mosselen die in de Oosterschelde gekweekt worden en oesters uit het Grevelingenmeer. Pure en eerlijke producten die van iedere maaltijd een feestje maken. Wij delen daarom graag onze recepten en kennis over onze producten met jullie. Houd onze social media en website in de gaten! Wij willen u een veel plezier wensen met een bezoek aan de mossel & oesterboulevard in Yerseke. En geniet van de heerlijke zeevruchten die Yerseke u te bieden heeft!

Van Kruiningen Reklame

vkr_logo

Bent u op zoek naar een vorm van reclame? Dan bent u bij van Kruiningen Reklame te Yerseke aan het juiste adres. Bij van Kruiningen Reklame kun je terecht voor binnen- en buitenreclame. Denk hierbij aan vloerstickers, raamfolie, borden, het bedrukken van kleding en autobelettering. Wij maken de uitstraling van je bedrijf compleet!

Allround diensten de Goffau

logo

Allrounddiensten de Goffau houdt zich bezig met verhuurwerkzaamheden in de grond- weg- en waterbouw, alsmede particulier doormiddel van een scherpe prijsaanbieding.

Stichting promotie Yerseke

bb7236c040e86df8c16cf0cb31d9e8bf_400x400

Stichting Promotie Yerseke en de daaraan verbonden partners brengen Yerseke "regiobreed" in beeld. Er worden evenementen georganiseerd, een YE magazine uitgebracht, men mebeschikt over diverse, druk bezochte facebookpagina's en informatieve website.

Europese Unie

logo-eu

De Mossel & Oesterboulevard wordt mede mogelijk gemaakt door Europese Unie. Europees fonds voor Maritieme zaken en Visserij.