Programma

In de maanden juli en augustus zijn er elke woensdag extra activiteiten voor het hele gezin. Bekijk hier het programma van de Mossel&Oesterboulevard 2022 per week en bestel meteen je tickets!.

Activiteiten programma

In de maanden juli en augustus zijn er elke woensdag tijdens de Mossel&Oesterboulevard extra activiteiten voor het hele gezin. Het programma wisselt wekelijks, bekijk het hier.

Basisprogramma

Deze activiteiten zullen alle woensdagen tijdens de Mossel & Oesterboulevard hetzelfde zijn en toegankelijk zonder ticket of inschrijving.

1421F023-E370-4979-8B63-15235A5D4FA1_1_105_c
Foodtruck

Van Engelenburg catering

Speciaal voor de Mossel & Oesterboulevard staat van Engelenburg catering iedere woensdag met een foodtruck bij de haven van Yerseke. Daar kunt u heerlijk genieten van een hapje & een drankje en het uitzicht over de vissershaven, jachthaven en de Oosterschelde. Dit jaar serveert van Engelenburg exclusief de nieuwe Zeeuwse Mosselburger. Absoluut het proberen waard! De Foodtruck staat vlak bij de opstapplaats voor de rondvaarten, dus u kunt voor of na uw rondvaart heerlijk genieten bij de foodtruck.

P66A9846
Foodtruck

Ko Wagenaar

Op het kerkplein in het dorp en langs de haven aan de Meerpaalweg verzorgd Ko Wagenaar een heerlijk terras. Hier verkoopt hij Oester of geniet er van een heerlijke Plateau fruit de mer.

9789083022772_front
Expositie

Zeeuws meisje

Tijdens de Mossel & Oesterboulevard zal er een exclusieve expositie van het Zeeuws Meisje van kunstenaar Rem van de Bosch te zien zijn. Deze exclusieve expositie op een unieke locatie aan de Oosterschelde is een bijzonder onderdeel.

Deze bijzondere expositie aan de Havendijk 10 in Yerseke.

goochelaar Evert
Entertainment

Muzikanten en Straatartiesten

Tijdens de Mossel & Oetserboulevard kunt u genieten van verschillende muzikanten en straatartiesten. Van bijzondere ballon artiesten tot aan steltlopers aan entertainment geen gebrek.

5DE54C97-2523-4CEC-B679-2659C38BD713_1_105_c
Entertainment

Kunstenaarscollectief

Het kunstenaarscollectief zal speciaal voor de Mossel&Oesterboulvard op de woensdagen exposeren. Deze kunstkring bestaat uit een groep enthousiaste en kundige kunstenaars. Van glasblazers, houtbewerkers tot kunstschilders en beeldhouwers. Alles zult u voorbij zien komen. Neem een bezoek aan de mooie exposities in het gebouw aan de Paardenmarkt 4.